Trail Camp Österlen 2020

Anmäl här

Då är det dax att anmäla sig till 5e upplagan av Trail Camp Österlen. Den 21-22 mars 2020 äger detta rum med utgångspunkt på Alunbrukets B&B vid Christinehofs slott! Precis som tidigare år kan alla som älskar löpning vara med och med 3 ledare kan vi tillgodose alla olika nivåer. Detta är en upplevelsehelg men även ett perfekt tillfälle för de som skall springa Österlen Spring Trail några veckor senare att få bekanta sig med miljön på de slingor som loppen går. Då alla ledare sprungit de olika loppen och kommer så göra 2020 också delar vi gärna med oss av tips på hur du kan lägga upp ditt lopp. Precis som tidigare kommer Johan och hans personal på magiska Alunbrukets B&B stå för mat och logi! Den fantastiska gemenskap som präglat tidigare Camps är en av de största anledningarna till dess succé. Många har deltagit under åren och flera av dem vid flera tillfällen. Vi kommer uppdatera vissa rundor så att även de trognaste får lite nya vyer och utmaningar att se fram emot! Garmin, Salming och Coxa uttryckt sina önskemål om att få vara på plats under helgen så förbered er på möjligheten att testa och sedan köpa deras produkter till fina rabatter.

Max antal deltagare: 25 st.

Preliminärt upplägg:

Lördag

09.00  Samling utanför Alunbrukets B&B

09.30  Löpning distans

12.45   Åter Alunbruket

13.15   Lunch

14.30  Löpning backe

16.00  Åter Alunbruket

18.00 Middag och föreläsning eller liknanade

Söndag

08.00 Frukost

09.00 Löpning teknik/distans

11.00 Åter Alunbruket

12.00 Grillning och avslutning läger

Pris: 2.195 kr tom 31/12 därefter 2.295 kr vilket inkluderar övernattning i flerbäddsrum på Alunbruket, lunch/middag lördag, föreläsning, frukost/lunch söndag samt en grym goodiebag och utlottning. Lakan/handduk ingår. OBS! Ingen återbetalning sker vid avbokning/sjukdom, dock kan platsen överlåtas till annan deltagare. Allt deltagande sker på egen risk!

Alla som anmäler sig innan den 31/12 medverkar i en utlottning av ett, än så länge, hemligt pris där alla som deltagit tidigare har 1 extra lott för varje år man deltagit. Dragning sker under januari månad!
 
Dessutom medverkar samtliga deltagare i utlottningen av en Coxa löparryggsäck där utlottningen  sker under lägret.